Praktijk in Baarle-Hertog

Fysiotherapie en meer

FysiKo is een jong team van dynamische, vooruitstrevende fysiotherapeuten met elk zijn specialisatie en een voedingsconsulent.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Specialisaties

Fysiotherapie – Kinesitherapie

Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich richt op de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van het menselijk lichaam en diens functioneren in het dagelijks leven in de maatschappij.

manuele therapie baarle nassau

Manuele therapie

Manuele therapie is een diepgaande specialisatie binnen het bewegingsstelsel met specifieke aandacht voor gevorderde en aanvullende onderzoeks- én behandeltechnieken binnen articulaire, neurogene en musculaire functiestoornissen.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Een sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens een bepaalde sport en hoe u geblesseerd raakt. 

Over Ons

Welkom bij FysiKo

Welkom bij FysiKo, een praktijk voor fysiotherapie en meer in Baarle-Hertog. Wij zijn een jong team van dynamische, vooruitstrevende fysiotherapeuten met elk zijn specialisatie en een voedingsconsulent. Graag helpen we u om zich goed en vitaal te voelen in uw lichaam en uw fysieke doelen te bereiken.

Blijf op de hoogte

Volg ons op

Volg ons ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws, onze ontwikkelingen en om tips en advies te krijgen.