Even kennismaken

Over ons

Welkom bij FysiKo, een praktijk voor fysiotherapie en meer in Baarle-Hertog. Wij zijn een ervaren team van dynamische en gepassioneerde fysiotherapeuten met ieder zijn specialisaties. Graag helpen we u om zich klachtenvrij en vitaal te voelen in uw lichaam. We begeleiden u om uw fysieke doelen te bereiken. Om u hierin steeds de beste behandeling, adviezen en begeleiding te kunnen geven, blijven wij ons permanent bijscholen.

Daniëlle Kooremans

Fysiotherapeute

Ik ben Daniëlle Kooremans, opgegroeid in Baarle-Hertog en gebeten door ons mooie vak. Het (para)medische heeft me altijd geïnteresseerd. Elke dag geniet ik ervan om fysiek het beste in iedere persoon naar boven te halen in mijn praktijk. Ik wil een patiënt begeleiden om geen patiënt meer te zijn maar zich terug vitaal in zijn lichaam en het leven te voelen.

Buiten mijn eigen praktijk ben ik al 5 jaar actief als fysiotherapeut bij eerste elftallen van Belgische provinciale voetbalclubs.

Ik houd van;

Hardlopen, paardrijden, fietsen, skiën, reizen en vrije tijd met familie en vrienden doorbrengen.

Studies;

2014: diploma Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met optie manuele therapie aan de Universiteit Antwerpen met onderscheiding.

2015: diploma Master of Science in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel met onderscheiding.

Sindsdien volg ik permanent bijscholingen binnen verschillende specialisaties waardoor ik jaarlijks het Pro-Q-Kine kwaliteitslabel ontvang.

Gespecialiseerd in;

Ellen Byns

Fysiotherapeute

Ik ben Ellen Byns, opgegroeid in Weelde maar van jongs af aan bekend met Baarle. Al op zeer jonge leeftijd was ik ervan overtuigd dat ik voor een job in de gezondheidszorg zou kiezen. Ik heb een enorme drive en passie om een positieve invloed te kunnen uitoefenen op de gezondheid van patiënten en mensen rondom mij. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut was ik twee jaar tewerkgesteld in het algemeen ziekenhuis in Herentals op de dienst orthopedie waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen.

Daarnaast behaalde ik tijdens mijn studiejaren ook een diploma als zorgkundige.  Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om up-to-date te blijven over de huidige wetenschappelijke literatuur en behandelingen en ben ik bereid mij regelmatig bij te scholen. 

Ik houd van;

Fitness, koersfietsen en tijd doorbrengen met vrienden en familie. 

Studies;

2021: Diploma Master of science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: inwendige aandoeningen. Interuniversitair: UA, VUB, UHasselt, KUL, UGent

2022: Dry needling Gent, From newmom to fitmom, Respiratoire kinesitherapie bij baby’s en kinderen, Multidisciplinair symposium hartfalen

Geplande opleidingen:  Manuele technieken

Gespecialiseerd in;