Even kennismaken

Over ons

Welkom bij FysiKo, een praktijk voor fysiotherapie en meer in Baarle-Hertog. Wij zijn een jong team van dynamische, vooruitstrevende fysiotherapeuten met elk zijn specialisatie en een voedingsconsulent. Graag helpen we u om zich goed en vitaal te voelen in uw lichaam en uw fysieke doelen te bereiken.

Pijn, bewegingsbeperkingen en andere klachten kunnen je levenscomfort negatief beïnvloeden. Het kan ook zijn dat je een fysiek doel wil bereiken maar hierin net wat hulp nodig hebt. Wij zijn er om controle te krijgen over je klachten en doelen zodat je het leven zelf in handen hebt. Niet enkel de symptomen op korte termijn worden aangepakt, ook geven we je handvaten om op lange termijn herval te voorkomen. Om je hierin steeds de beste behandeling, adviezen en begeleiding te kunnen geven, blijven wij ons permanent bijscholen.

Naast voldoende beweging is ook voeding een belangrijke pijler in een gezonde levensstijl. De juiste voeding hangt onder andere af van de eisen die je aan je lichaam stelt. Een voedingsconsulent kan je hierin adviseren en begeleiden.

Bij vragen of om een afspraak te maken, neem contact met ons op.

Daniëlle Kooremans

Fysiotherapeute

Ik ben Daniëlle Kooremans, opgegroeid in Baarle-Hertog en gebeten door ons mooie vak. Het (para)medische heeft me altijd geïnteresseerd en ik geniet er elke dag van om fysiek het beste in iedere persoon naar boven te halen. Ik wil een patiënt begeleiden om geen patiënt meer te zijn maar zich terug vitaal in zijn lichaam en het leven te voelen.

Zelf houd ik ook van sporten zoals hardlopen, paardrijden en fietsen. Daarnaast ben ik 3 jaar actief geweest als fysiotherapeut bij voetbalploegen.

In 2014 behaalde ik met onderscheiding de Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen en begon ik te werken als zelfstandig kinesitherapeut/fysiotherapeut. In 2015 rondde ik de Master of Science in de manuele therapie af met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Toen nam ik de praktijk voor kinesitherapie over van Claude Halloy. Gaandeweg is de naam FysiKo(oremans) gegroeid. Ondertussen kreeg de Ko ook meer betekenis door uit te breiden met fantastische collega’s en me altijd bij te blijven scholen in verschillende domeinen van de fysiotherapie.

Gespecialiseerd in;

Steve Houtmeyers

Voedingsconsulent

Ik ben Steve Houtmeyers, voedingsconsulent en getriggerd door alles omtrent een gezonde levensstijl. 

Dagelijks ben ik gepassioneerd bezig met sport en voeding. Al meer dan 6 jaar doe ik aan krachttraining. Daarnaast ga ik graag hardlopen en speel ik tennis. De juiste voeding en dosering is één van de belangrijkste peilers om je fit, vitaal en energiek te voelen en zo het maximale uit je lichaam te halen.

Door mijn passie voor een gezonde eet- en levensstijl ben ik mijn praktijkervaringen gaan koppelen aan de theorie en ben ik mij gaan bijscholen aan de Campus Thomas More in Turnhout als voedingsconsulent.

Gespecialiseerd in;