Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Specialisaties

Fysiotherapie – Kinesitherapie

Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich richt op de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van het menselijk lichaam en diens functioneren in het dagelijks leven in de maatschappij.

manuele therapie baarle nassau

Manuele therapie

Manuele therapie is een diepgaande specialisatie binnen het bewegingsstelsel met specifieke aandacht voor gevorderde en aanvullende onderzoeks- én behandeltechnieken binnen articulaire, neurogene en musculaire functiestoornissen.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Een sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens een bepaalde sport en hoe u geblesseerd raakt. 

Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding of perinatale fysiotherapie is een omvattende term voor prenatale en postnatale fysiotherapie of kinesitherapie.

Myofasciale therapie – dry needling

Myofasciale therapie is een vorm van behandelen van pijnen, stijfheid, krachtsverlies of bewegingsbeperkingen die hun oorzaak vinden in een verkeerd functioneren van spieren. 

Medical taping

Medical taping is een vorm van tapen waarbij een elastische tape wordt gebruikt om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. 

Kaakgewrichtsklachten

Kaakgewrichtsklachten of temporomandibulaire dysfuncties (TMD) zijn veel voorkomende problemen die de natuurlijke functionaliteit van de kaak beperken zoals kauwen en het openen van de mond en pijn veroorzaken. 

pre- en postoperatieve revalidatie

Een pre-operatieve revalidatie bereidt een gewricht, de spieren en het hele lichaam voor op een operatie door versterkend, conditioneel en informatief te werken.

Voedingsconsulentie

We leven in een toenemende consumptiemaatschappij waarin “gezonde” voeding een steeds meer besproken onderwerp is. Wat is nu gezond?